4sec d.o.o.

EnglishHrvatski
Nalazite se ovdje: Naslovnica » PARTNERI
Petak, 21. Lipanj 2024.
LOADING
https://4sec.hr/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/448596Business_People4.jpg

Mrežne tehnologije

Poznavanje mrežnih tehnologija omogućuje nam projektiranje, izgradnju i podršku vrlo zahtjevnih mrežnih sustava.

WatchGuard

Watchguard proizvod čini visoko propustan i veoma prilagodljiv operacijski sustav Fireware®. U okruženjima gdje je potrebno izvršavati višestruku zaštitu njegova platforma će osigurati znatno bolje performanse i po mnogo nižim cijenama od konkurencije. Watchguard svoju snagu pokazuje bogatom skalabilnošću svojih proizvoda koji dolaze s best-of-breed obrambenim tehnologijama, izvanrednom centralnom upravljačkom konzolom za nadzor svih Watchguard uređaje, te naravno višestruko nagrađivanim SIEM rješenjem Watchguard Dimension koje prati događaje i naglašava probleme u stvarnom vremenu.

ManageEngine softverska IT nadzorna rješenja su jednostavna i intuitivna za korištenje po cijenama koje svaka organizacija može prihvatiti. ManageEngine 90-10 obećanje pruža Vam 90% funkcionalnosti četiri najveća proizvođača nadzornih mrežnih rješenja uz 10% njihove cijene. ManageEngine proizvodi pojednostavljuju upravljanje IT sustavima softverom laganim za upravljanje i budžet. To osigurava lakoću korištenja koju SMB poduzeća trebaju, te znažne i napredne funkcionalnosti koje najveća poduzeća zahtijevaju!

Misija Cososys-a je da omogući tvrkama i korisnicima da iskoriste puni potencijal mobilnosti, prenosivosti i komunikacijskih rješenje bez da ugroze sigurnost. Da bi ovo postigli oni razviju rješenja koja sprječavaju gubitak podatka na stalno rastućemo broju uređaja, klijenata i mobilnih uređaja koji čitaju i spremaju osjetljive podatke.

ObserveIT je vodeće rješenje za praćenje i procjenjivanje unutarnjih prijetnji. ObserveIT je prisutan u više od 1.200 enterprise poduzeća, te pomaže u otkrivanju unutarnjih prijetnji i sprječavanju gubljena poslovnih podataka. ObserveIT je visoko nagrađivano rješenje koje koristiti napredne analitike korisničkog ponašanja koje omogućuju nepobitnu vizualnu forenziku. ObserveIT je agent-bazirano rješenje koje može biti brzo implementirano i koje će sve korisničke aktivnosti staviti u novi kontekst koji nije dostupan u redovnim sistemskim zapisima. ObserveIT je najučinkovitije rješenje za upravljanje unutarnjim prijetnjama koji stavlja prioritet na istraživanje, analiziranje i značajnim promjenama korisničkog ponašanja.

Epygi

Čvrsto pozicioniran na tržištu  IP telefonskih centrala (IP PBX) i media gateway proizvoda koji povezuju IP bazirana rješenja i tradicionalne telefonske sustave osiguravajući im mogućnost komunikacije s IP svijetom. Uz to, Epygi konferencijski serveri omogućavaju globalnu komunikaciju uz znatno smanjenje operativnih troškova poslovanja.

grandstream

Osnovan 2002. višestruko je nagrađivan proizvođač nove generacije IP telefona, media gateway rješenja, ATA uređaja kao i video proizvoda namijenjenih za sve vrste korisničkih mreža. Grandstream proizvodi pružaju izuzetnu kvalitetu zvuka i slike uz mnoštvo funkcionalnosti koje su u potpunosti u skladu s industrijskim standardima.

proxim

Osigurava Wi-Fi®, Mesh, Point-to-Point i Point-to-Multipoint 4G bežična mrežna rješenja za bežični Internet, video nadzor i mrežne okosnice (backbone). Bez obzira na aplikaciju Proxim end-to-end portfolio osigurava izgradnju prilagođenih bežičnih mreža za sve korisnikove potrebe.

Proizvođač inovativno dizajniranih bežičnih rješenja (uključujući radio kartice, matične ploče i antene) kao i vlastitih SW rješenja te testiranja i certificiranja SW drugih proizvođača na njihovoj opremi. Kroz široku paletu bežičnih rješenja obuhvaćeni su MESH unutarnji i vanjski proizvodi, AP kao i hotspot rješenja.

Hexisova misija je osigurati opremljenost poslovne IT infrastrukture alatima i mogućnošću da detektira, napadane i otkloni vanjske i unutarnje "cyber" prijetnje. "Cyber" teroristi, organizirani kriminal i strane vlade fokusiraju ogroman napor na trgovinu, vladu i vojne interese kao njihove primarne mete.

Access layers

NAC rješenje koje osigurava centralizirano sigurnosno pristupanje i nadzor svih potencijalnih točaka pristupa u mrežu. Jedinstvena i inovativna tehnologija temelji se na principu da se jedino nadzorom svih točaka u mreži može osigurati da je mreža sigurna iznutra i izvana.

Predvodnik u IT operacijskih analiza za modeni podatkovni centar. Virtualni uređaj nadzire sigurnost, prerformanse i sukladnosti u "oblaku" i virtualiziranim infrastrukturama, sve na jednom zaslonu. Automatski otkriva, analizira i automatizira IT probleme na podatkovnim centrima i resursima u "oblaku", "spanning" poslužiteljima, podatkovnom prostoru, mrežama, sigurnost, aplikacijama i korisnicima.

Kombinirajući snage, jakog, laganog za uporabu u hardverske enkripcije mi pružamo najviši nivo zaštite koji je trenutno dostupan protim krađe ili gubitka osjetljvih podataka. Osnivači iStorage-a su pioniri u polju prijenosnog podatkovnog prostora i sigurnosnih uređaja, držeći nekoliko patenata koji su odobreni ili u procesu odobravanja u polju vezanih za podatkovni prostor i sigurnosne proizvode.

Kanagaru je globalni predvodnik u pružanju hardversko enkriptiranih USB flash uređaja, tvrdih diskova, prenosivih USB podatkovnih uređaja, aplikacija za udaljeno upravljanje, opreme za umnožavanje i više. Kangaru je predan u pružanju sigurnosnih uređaja najviše kvalitete i usluge prema našim korisnicima širom svijeta.

DataLocker je inovativan pružatelj rješenja za kriptiranje podataka. Njihovi proizvodi osiguravaju sustave, multimediju, prijenosne diskove za pohranu podataka i cloud servise za vladu, vojsku i enterprise poslovanja diljem svijeta. Sa središnjicom u Kanzasu DataLocker proizvodi kombiniraju superiornu praktičnost i umjetnički dobar nivo sigurnosti.

Vodeći svjetski pružatelj hotspot rješenja za gostinjske bežične mreže, bežične hotpost točke, generator vaučera sa printerom i WiFi Internet kiosk za telekom operatere u turističkoj industriji. Unosi raznolikost u mrežne primjene i poboljšava usluge s dodanom vrijednošću.

Alphatech

Misija tvtke je stvoriti pouzdana, visoko kvalitetna i cjenovno prihvatljiva GSM gateway i door opener rješenja. Primarni je cilj ovih rješenja u smanjenju troškova uz poboljšanje komunikacijskih veza s korisnicima te djelatnika međusobno unutar tvrtke.

IPswitch se bavi razvojem inovativnog IT softvera jednostavnog za savladavanje i korištenje. Oni teže proizvodnji praktičnih softverskih rješenja sa stvarnim poslovnim potrebama mrežnih administratora, mrežnih managera i korisnika IT tehnologije u organizacijama svih veličina.

Rješenja za stvaranje indeksiranih video zapisa svih terminalnih sesija na Vašim poslužiteljima te snimanje udaljenih  radnih stanica. Temeljen na naprednim tehnologijama zapisa fotografijama, ovo rješenje dozvoljava snimanje i gledanje svega što se događa na zaslonima računala u mreži.

Je jedan od vodećih dobavljača SHDSL mrežnih proizvoda i "enterprise" mrežnih proizvoda. Proscend je ponosan u napretku, ne samo u najnovijoj xDSL tehnologiji već i u enterprise mrežnoj tehnologiji kao i njihivij zajedničkoj integraciji.

zphone

Kod Zhone Inc., „Bandwidth Changes Everything“ je više od uzrečice. Fokus je to proizašao iz  filozofije izgradnje „carrier-grade“ širokopojasnih pristupnih rješenja za pružaoce servisnih usluga i enterprise korisnike baziranih na optičkim i xDSL rješenjima.

olencom

Osnovan 1994. jedan je od vodećih proizvođača na području telekomunikacija. Tvrtka proizvodi WDM, TDM, PON i fiber optic conversion rješenja za globalno telekomunikacijsko tržište.

buffalo

Pruža NAS, multimedijalne i bežične mrežne proizvode za SMB tržište. Zadovoljavajući potrebama SMB okruženja ovi proizvodi daju odličan omjer dobivene kvalitete i cijene.

lcom

Vodeći proizvođač koaksijalnih kablova, konektora, adaptera, outdoor kutija s aktivnom regulacijom temperature, Hyperlink antena i sličnih proizvoda, kao i sve dodatne opreme važne za zdrav život bežičnih mreža.

ieru

Kreativna tvrtka koja je svoje višedesetljetno iskustvo u podršci najvećim izraelskim telekomunikacijskim pružaocima usluga pretočila u impresivan broj rješenja za fiksne i mobilne operatere te državne, vojne i enterprise mreže.

Osnovana u 1974. u Kaliforniji, CyberData Korporacija je vodeći OEM dizajner i proizvođač s više od trideset i sedam godina iskustva. CyberData je specijalista za krajnje IP točke u VoIP poslovanju, VoIP and POS (Point-of-Sale) rješenja, i tehnologijama za POS protocol konverziju.

Rubytech je inovativan proizvođač baziran u Taiwanu sa specijalizacijom u istraživanju, dizajniranju i proizvodnji mrežnih proizvoda. Oni su tehnološki-orijentirana tvrtka s velikom stručnošću u Metro Ethernet, Multilayer Managed Switch, Fiber Optic Access, Media Conversion, LAN i VPN područjima.

AddThis Social Bookmark Button